تدریس خصوصی زبان انگلیسی در رشت
تدریس خصوصی زبان انگلیسی در رشت:تدریس دروس زبان انگلیسی تمامی مقاطع آموزشی به صورت خصوصی و نیمه خصوصی توسط دپارتمان انگلیسی گروه آموزشی خوش سرور در شهر رشت و دیگر شهرهای استان گیلان انجام می شود. این گروه با بهره گیری از جدیدترین متد های آموزشی و بهترین و کارآمد ترین معلم های خصوصی زبان انگلیسی، درس انگلیسی را به مدرن ترین و کارامد ترین روش به دانش آموزان عزیز آموزش می دهد.
ویژگی های مدرسان خصوصی موفق زبان انگلیسی
مدرسان خصوصی باید از دانش بالایی در حیطه تدریس خود برخوردار باشند و بتوانند آن را به بهترین شکل ممکن به دانش آموزان خود منتقل کنند. همه معلمان کلاس های گروهی برای تدریس خصوصی، که مهارتهای خاص خود را طلب می کند، مناسب نیستند. بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی ممکن است به معلمان خصوصی خوبی تبدیل شوند، حتی اگر هرگز در کلاس های گروهی تدریس نكرده باشند. آنها باید عاشق مطالب درسی باشند و بتوانند با اشتیاق به دانش آموزان خود انتقال دهند. مدرسان باید وقت شناس و قابل اعتماد باشند. اگر مدرسان دائماً در کلاس درس تاخیر داشته باشند و تاریخ کلاس ها را زیاد تغییر دهند، دانش آموزان اعتماد خود را از دست می دهند. مدرسان باید به طور مناسب لباس بپوشند و رفتار حرفه ای داشته باشند، به طوری که باعث حواس پرتی و نگرانی دانش آموزان نشوند. به عنوان مثال، آنها نباید در حین کلاس سیگار بکشند یا از تلفن همراه استفاده کنند. مدرسان باید از مهارت های ارتباطی خوبی برخوردار باشند. این امر هنگامی آشکار می شود که نخستین بار دانش آموزان با آنها تماس می گیرند. از مدرسان انتظار می رود تا آمادگی علمی لازم را در هر جلسه داشته باشند و منابع مناسبی برای تدریس داشته باشند. مدرسان باید صادق و قابل اعتماد باشند. والدین دانش آموزان کم سن و سال باید به قدر کافی اعتماد داشته باشند تا فرزندان خود را با یک معلم تنها بگذارند. مدرسان باید بتوانند با نیازهای فردی دانش آموزان خود سازگار شوند و رابطه خوبی با آنها برقرار کنند. اگر موضوعات درسی به صورت پویا و جذاب آموزش داده شوند و اگر دانش آموزان تهییج شوند و به آنها استرس وارد نشود، نتیجه مثبتی در دانش آموزان به همراه خواهد داشت. مدرسان باید بتوانند توانایی های دانش آموزان را ارزیابی کنند و بر اساس آن سطح درسی مناسب را انتخاب کنند. مدرسان باید انتظارات واقعی را در والدین و دانش آموزان ایجاد نمایند، اما در عین حال مراقب باشند تا اعتماد به نفس دانش آموزان کم نشود. مدرسانی که در خانه خود تدریس می کنند باید مکانی مناسب را در خانه خود مد نظر قرار دهند تا دانش آموزان در آن احساس راحتی و امنیت کنند. باید یک فضای مختص تدریس، با دو صندلی و یک تحته، وجود داشته باشد. مدرسان باید اطمینان حاصل کنند که هیچ عامل حواس پرتی در کلاس ها وجود ندارد. غیر حرفه ای خواهد بود اگر مدرسان در کلاس ها تماس تلفنی برقرار کنند یا در مورد مسائل خانوادگی صحبت کنند.
مشکلات بین دانش آموز و معلم
ممکن است که زبان آموز توقعات خاصی از مدرس خود داشته باشد. یک مدرس موفق باید این اطمینان خاطر را بدهد که می تواند نیاز های خاص آموزشی او را برآورده کند. با این حال، اگر مدرس نتواند نیاز های دانش آموز خود را برآورده کند، طبیعتاً آن دانش آموز سراغ مدرس های دیگر می رود. البته گاهی ممکن است که زبان آموز به خوبی نداند که خود او چه چیزی می خواهد. شاید اهداف بلند مدت ندارد و از ادامه کلاس ها منصرف شده است. بنابراین لازم است که در جلسۀ اول آموزش، مدرس و زبان آموز با جدیت تمام دربارۀ فرآیند آموزش با یکدیگر صحبت کنند و هدف گذاری آموزشی را با دقّت تمام به انجام برسانند. گاهی ممکن است که حتی اگر هدف گذاری های دقیق آموزشی انجام شده باشد، زبان آموز بعد از یک جلسه، تمایلی به حضور نداشته باشد. به دانش آموزان توصیه می شود که تصمیم عجولانه نگیرند. دانش آموزان باید حداقل سه جلسه در کلاس ها حاضر شوند تا بتوانند مدرس خود را بشناسند و نهایتاً قضاوتی درست نسبت به نحوه عملکرد او داشته باشند. این یعنی اینکه برای آشنایی بهتر با یکدیگر، هم دانش آموز و هم مدرس باید به هم زمان بدهند. اگر یک معلم نتواند بیش از یک یا دو جلسه، دانش آموزان را به کلاس جذب کند، ارزش این را دارد که با دانش آموزان تماس بگیرید تا مشکل را جویا شود. اگر علّت عدم حضور دانش آموز مشخص شود و آن مربوط به ضعف های آموزشی در تدریس باشد، این اقدام به معلم کمک می کند تا ضعف های خود را شناسایی کند و برای رفع آنها تلاش کند.